A kvízjáték megkezdéséhez egy rövid regisztráció, illetve bejelentkezés szükséges!
Gasztronómia kvízkérdések
Gasztronómia témájú kvízek - 10. oldal
Mi a svájciak hagyományos ételének, a röstinek az alapanyaga?
Melyik növény gyökere kávépótló alapanyag?
Mivel tűzdeljük vagy borítjuk a húst lardírozáskor?
Milyen alkohollal erősítik a bort sherry készítésekor?
Ki adta ki az első magyar nyelvű szakácskönyvet?
Mi a fő eleme az orosz scsínek?
Melyik évtől gyártanak Pilóta kekszet?
Mivel töltjük a hortobágyi palacsintát?
Melyik spanyol tartomány konyhájának specialitása a gazpacho?
Melyik ételhez hasonlít leginkább a Balkánon népszerű burek?
Hány fokon forr fel az étel a kuktában?
Melyik nemzet jellegzetes étele a tandoori csirke?
Melyik koktélnál díszítik sóval a pohár szélét?
Hogy nevezik a görög rakott tésztát?
Melyik hal ikrája a fekete kaviár néven fogyasztott luxuscikk?
Melyik ország találmánya a Baileys krémlikőr?
Melyik országból származó étel a taco?
Milyen finomság látható a képen?
Melyik nem palacsinta-jellegű étel?